Ο Σταύρος Τσουκαλάς στο Gazzetta TV!

Θοδωρής Βασίλης
Ο Σταύρος Τσουκαλάς στο Gazzetta TV!

bet365

Ο Σταύρος Τσουκαλάς μιλάει στο Gazzetta TV για την παρουσία του στον ΠΑΣ, τους στόχους των Ηπειρωτών, τα όνειρά του, αλλά και και για τον Άντι Λίλα και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Σερβία-Αλβανία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στον αγώνα που κλείνει την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και ο Σταύρος Τσουκαλάς μιλάει στο Gazzetta TV για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η αναφορά στα επεισόδια του Βελιγραδίου και την παρουσία ενός συμπαίκτη του, του Άντι Λίλα, αλλά και γενικότερα τα όσα άσχημα ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα