Οι 12... αγέννητοι στο τελευταίο διπλό του ΟΦΗ!

Οι 12... αγέννητοι στο τελευταίο διπλό του ΟΦΗ!

Gazzetta team
Οι 12... αγέννητοι στο τελευταίο διπλό του ΟΦΗ!

bet365

O ΟΦΗ έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού, το πρώτο μετά από 27 χρόνια και οι 12 από τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, δεν είχαν γεννηθεί καν τότε!

Σπουδαία από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή νίκη των Κρητικών επί του Παναθηναϊκού. Εκτός από το τεράστιο βαθμολογικό όφελος για την ομάδα του Γκατούζο, ήταν και το πρώτο διπλό στην ιστορία του ΟΦΗ στη Λεωφόρο!

Η τελευταία άλλωστε εκτός έδρας νίκη των Ομιλιτών επί των "πρασίνων" είχε σημειωθεί στο ΟΑΚΑ και ήταν το 2-5 της 20ης Δεκεμβρίου του 1987! Αυτό μάλιστα σημαίνει πως οι δώδεκα από τους παίκτες που αγωνίστηκαν -κι από τις δύο ομάδες- χθες στη Λεωφόρο ήταν ακόμα αγέννητοι, όπως καταγράφει το "Goal". O λόγος για τους Λαγό, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Καρέλη, ΝΤίνα, Μπούι, Αντελέγε, Ραζάκ, Περογαμβράκη, Τζορτζ και Λαμπρόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα