Μαζουάκου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, ούτε την Γιουβέντους»

Δημήτρης Τομαράς
Μαζουάκου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, ούτε την Γιουβέντους»

bet365

Ο Αρτούρ Μαζουάκου σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο ούτε και την Γιουβέντους.

Ο Γάλλος νεαρός μπακ του Ολυμπιακού μιλώντας στη NOVA τόνισε ανάμεσα στα άλλα πως «έχουμε συνέχεια υποχρεώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς χωριστά. Ξέρουμε πως η Γιουβέντους έχει μάθει να πρωταγωνιστεί συνέχεια και να κάνει πρωταθλητισμό αλλά το ίδιο κάνουμε και εμείς. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε το τι θα κάνουμε εμείς απέναντί της. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και ούτε την Γιουβέντους. Προσωπικά φυσικά εάν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία θα προσπαθήσω να σκοράρω όμως το πιο σημαντικό δεν είναι το εάν θα βάλω εγώ γκολ ή όχι αλλά οι τρεις βαθμοί της νίκης. O κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη και ώθηση. Με τον κόσμο ατσαλωνόμαστε εάν μπορώ να το πω έτσι. Εμείς θέλουμε να του προσφέρουμε επιτυχίες. Όσο για μένα το γεγονός ότι έχω κάνει κάποια καλά πράγματα δείχνει πως προσαρμόζομαι. Είμαι όμως νέος ακόμα και έχω πολλά πράγματα να κάνω και να μάθω. Πρέπει να βελτιωθώ. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως σέβομαι αλλά και αγαπάω πολύ αυτό που κάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα