«Η ομάδα έβγαλε πρωταθλητισμό»

Απόστολος Παγώνης
«Η ομάδα έβγαλε πρωταθλητισμό»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης λέγοντας πως η ομάδα του έβγαλε πρωταθλητισμό.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε:

Για το αν η νίκη ήταν αγχωτική: «Πριν αποβληθεί ο Βίτορ είχαμε ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη να τελειώσουμε τον αγώνα. Όταν μένεις με 10 παίκτες και παίζεις με μία άναρχη ομάδα που έχει ψηλούς να πηδάνε, είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις κι εσύ, γιατί πρέπει να κερδίσεις».

Για τη φάση του γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι βασικό κομμάτι, αλλά όλοι πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό. Δεν παίζουμε με οφ σάιντ. Τους είπα να μην σταματάνε για να παίξουν με οφ σάιντ. Το κάναμε αυτό το λάθος, για να μπει στη λίστα μας και να το διορθώσουμε. Αυτό κάνει η Παναγία. Μας δείχνει τα λάθη μας, για να τα διορθώνουμε. Εγώ έτσι το βλέπω. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Τα παιδιά έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ακόμη ένα καλύτερο τελευταίο 25λεπτο που τα παιδιά έβγαλαν έναν πρωταθλητισμό και με έκαναν ιδιαίτερο χαρούμενο».

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Γιατί δεν ήταν καλά. Είχε πρόβλημα στον προσαγωγό και τρεις μέρες δεν έκανε προπόνηση. Δεν το ξέρετε αυτό; Την αποστολή θα την βγάζω εγώ. Όποιος μπορεί θα παίζει, όποιος δεν μπορεί δεν θα παίζει. Απλά είναι τα πράγματα. Και λάθη θα γίνουν. όλοι κάνουν λάθη. όποιος δεν κάνει λάθη, κάθεται σπίτι του. Εγώ δουλεύω και μπορεί να κάνω λάθη».

Για τις απουσίες που θα έχει στα επόμενα ματς: «Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Είμαστε εδώ. Με αυτούς θα δουλέψουμε, αυτούς έχουμε. Να έχετε εμπιστοσύνη σε όλο αυτό που κάνουμε. Η Παναγιά τα κάνει όλα καλά».

Για τον τραυματισμό του Μακ: «Αύριο θα φανεί τι γίνεται. Αυτά φαίνονται μετά από 24 ώρες. Πιστεύω ότι θα θέλει μια-δυο μέρες για να επανέλθει. Εγώ όταν χτυπούσα έτσι, την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και την δεύτερη ήμουν μια χαρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα