Ο Εργοτέλης δεν ξέχασε Μπουχαλάκη και Διαμαντάκο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Εργοτέλης δεν ξέχασε Μπουχαλάκη και Διαμαντάκο

bet365

Η ΠΑΕ Εργοτέλης δεν λησμόνησε την προσφορά των Διαμαντάκου και Μπουχαλάκη στην ομάδα της. Η συμμετοχή και του Ολυμπιακού στην δράση κατά του ρατσισμού.

Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαρίστησε, επίσημα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Δημήτρη Διαμαντάκο, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο παρελθόν με τα χρώματα των Κρητικών. Αμφότεροι χειροκροτήθηκαν και από τον κόσμο. Από εκεί και πέρα στο πλαίσιο της καμπάνιας της FARE Football People κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, ο Ολυμπιακός συμμετείχε στις δράσεις του Οργανισμού. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έδειξαν κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό. Φόρεσαν τα λευκά μπλουζάκια της FARE, κατά των διακρίσεων κάθε μορφής και εξέφρασαν την αντίθεσή τους για αυτήν την κοινωνική μάστιγα. Μαζί τους και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα