Παντελίδης: «Γεμίζουμε αισιοδοξία»

Νίκος Τσιώκος
Παντελίδης: «Γεμίζουμε αισιοδοξία»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως, παρά την ήττα, η σημερινή εμφάνιση γεμίζει με αισιοδοξία τους πάντες στον Λεβαδειακό.

Στη βελτιωμένη εικόνα που είχε ο Λεβαδειακός σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως αυτή γεμίζει αισιοδοξία την ομάδα του και ότι μια νίκη θα αλλάξει προς το καλύτερο τα πράγματα.

«Το σημερινό αποτέλεσμα μας αφήνει δυσαρεστημένος γιατί η προσπάθεια των παιδιών μου ήταν πολύ καλή. Μείναμε πίσω στο σκορ με 2-0 χωρίς ο αντίπαλος να είναι καλύτερος και στην συνέχεια αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ.

Κάναμε λάθη, αλλά η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα ματς. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Η σημερινή εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία. Πιστεύω ότι η διακοπή μας ωφέλησε. Μια νίκη θα αλλάξει προς το καλύτερο τα πράγματα», ήταν τα λόγια του Παντελίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα