Ελλάς Βερόνα - Μίλαν 1-3 (vid)

Ελλάς Βερόνα - Μίλαν 1-3 (vid)

bet365

Με τον Κεϊσούνκε Χόντα να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μίλαν πέρασε από την Βερόνα σε βάρος της Ελλάς (1-3) και ανέβηκε στην 4η θέση της Serie A.

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι που πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Βερόνα των Μόρα-Ταχτσίδη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα πέρασε στο -1 από την 3η θέση, στην οποία βρίσκεται η Σαμπντόρια. Οι Ροσονέρι μετά το εντός έδρας 2-0 με την Κιέβο επιβλήθηκαν και των Τζιαλομπλού στο «Μπεντεγκόντι», με τον Χόντα να δίνει… γκάζι και με δύο ακόμα γκολ να φτάνει τα 6 και να είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A μαζί με τον Τέβες.

Δυνατά μπήκε η Μίλαν και αφού είχε δύο καλές στιγμές με Ελ Σαραουί (8') και Τόρες (13') άνοιξε το σκορ στο 21' με ένα απίθανο αυτογκόλ. Ο Αμπάτε έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο πολύ έμπειρος, Ράφα Μάρκες, στην προσπάθειά του να διώξει κάρφωσε τον Ράφαελ για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Χάλφρεντσον πέρασε εκατοστά έξω από τα δοκάρια του Αμπιάτι και στο 27' οι Ροσονέρι πήραν προβάδισμα δύο γκολ μετά την όμορφη πάσα του Ελ Σαραουί και το ακόμα πιο όμορφο τελείωμα του Χόντα με τη μία (0-2). Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους το σύλονο του Αντρέα Μαντορλίνι προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, όμως ο Αμπιάτι είπε «όχι» στο γυριστό του Τόνι (28'), την καλή κεφαλιά του Γιάνκοβιτς (32') και το σουτ του Ιονίτα (42').

Στο ξεκίνημα της επανάληψης μάθαμε ότι το παιχνίδι θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 56' ο Ραμί έκανε πολύ ωραία πάσα 30 μέτρων στον ξεχασμένο από την άμυνα της Ελλάς, Χόντα, και ο Ιάπωνας αφού προχώρησε νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον Ράφαελ για το 0-3. Οι Ροσονέρι έκαναν ένα από τα καλύτερα ματς τους φέτος καθώς διαχειρίστηκαν πολύ έξυπνα την κατάσταση και κράτησαν τους γηπεδούχους ακίνδυνους. Στο 85' αντικαταστάθηκε ο Χόντα για να μπει ο Μπονέρα και η Μίλαν λίγο έλλειψε να παλέψει για να μην δεχθεί την ανατροπή. Στο 87' μετά την πάσα του Μόρα ο Νίκο Λόπες με ωραίο σουτ μείωσε σε 1-3 και στο 89' ο Τόνι έκανε κεφαλιά-πάσα στον Νενέ ο οποίος έχασε το άχαστο με ολόκληρη την εστία μπροστά του. Το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος και στο 93' ο Ράφα Μάρκες αντίκρισε αυστηρή δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μποναβεντούρα.

Ελλάς Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Μάρκες, Αγκοστίνι, Μόρας, Γιάνκοβιτς (67' Γκουστάβο Καμπανιάρο), Χάλφρεντσον, Ιονίτα (72' Νίκο Λόπες), Ταχτσίδης, Χουανίτο Γκόμες (69' Νενέ), Τόνι.

Μίλαν (Πίπο Ιντζάγκι): Αμπιάτι, Αλεξ, Ραμί, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Εσιέν, Μουντάρι, Χόντα (85' Μπονέρα), Πόλι, Ελ Σαραουί (77' Μποναβεντούρα), Τόρες (69' Μενέζ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα