Το ντέρμπι στη Βομβάη ήταν ελληνικό!

Gazzetta team
Το ντέρμπι στη Βομβάη ήταν ελληνικό!

bet365

Οι Έλληνες πάντα διέπρεπαν στο εξωτερικό και στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σπάνιο, πλέον, Ελληνες να είναι αντίπαλοι επί ευρωπαϊκού εδάφους. Όχι όμως και επι ινδικού! Την... παγκόσμια πρώτη έκαναν οι Κώστας Κατσουράνης και Ηλίας Πολλάλης, οι ομάδες των οποίων αναμετρήθηκαν το Σάββατο στη Βομβάη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν αντιμέτωποι στον δεύτερο κιόλας αγώνα του ινδικού πρωταθλήματος, όπου εντός έδρας η Μουμπάι Σίτι του Ηλία Πολλάλη επιβλήθηκε της Πούνε του Κώστα Κατσουράνη με 5-0!

Είναι η πρωτη φορά που Ελληνες είναι αντίπαλοι στην πολλά υποσχόμενη ISL (Indian Super League), ωστόσο θα ακολουθήσουν και άλλες τετοιες αναμετρήσεις, αφού στην Ινδία μετακόμισαν άλλοι δύο παίκτες. Οι Τζόρβας και... Μπρούνο Τσιρίλο, τον οποίο έπειτα από τόσα χρόνια στην ελληνική Super League, τον υπολογίζουμε "δικό" μας.

Εκτός γηπέδων πάντως ο Κώστας Κατσουράνης και ο 21χρονος στόπερ, Ηλίας Πολλάλης, βρήκαν λίγο χρόνο να μιλήσουν για την πατρίδα και τη ζωή τους στη μακρινή Ινδία. Η οποία, όπως μαθαίνουμε, ειναι γεμάτη πολυτέλεια και εξαιρετική οργάνωση για τους αστέρες του ποδοσφαίρου...

 

Τελευταία Νέα