Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ λόγω Κυπέλλου

Γιώργος Βροντάκης
Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ λόγω Κυπέλλου

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με 6.000 ευρώ πρόστιμο τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Στο ματς που έγινε στο Καυτατζόγλειο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν πετάξει κροτίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας security.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για την πρώτη και δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για τη δεύτερη των αναφερόμενων στο σκεπτικό πειθαρχικών παραβάσεων και συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ στις 25/9).


2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3000) ευρώ. Υποχρεώνει τη διωκόμενη ΠΑΕ να ανακαλέσει την ένδικη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα, διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 22/9)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα