Χόρχε Μέσι :«Ο Λίο δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες»

Χόρχε Μέσι :«Ο Λίο δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες»

Gazzetta team
Χόρχε Μέσι :«Ο Λίο δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες»

bet365

Στην αθωότητα του γιου του Λίονελ Μέσι επιμένει ο πατέρας του Αργεντινού σταρ Χόρχε τονίζοντας ότι το θέμα αφορά μόνο εκείνον χωρίς ο γιος του να έχει καμιά σχέση με τις κατηγορίες.

Στην έρευνα για φοροδιαφυγή έχει συμπεριληφθεί το όνομα του Λίονελ Μέσι που έχει μπλεξίματα με τον νόμο αρκετά χρόνια τώρα. Σε αυτό άμεση αναμείξει έχει και πατέρας του άσου της Μπαρτσελόνα, Χόρχε Μέσι, που μαζί κατηγορούνται για φοροδιαφυγή ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για τα έτη από το 2007 μέχρι και το 2009. Όπως δήλωσε ο πατέρας Μέσι:

«Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός σ' αυτό το θέμα. Υποστήριζα εξ αρχής και συνεχίζω να υποστηρίζω ότι ο Λίονελ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Αφορά μόνο εμένα και οι δικηγόροι μου το χειρίζονται.»

Ο Μέσι είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου με περισσότερα από 40 εκατομμύρια έσοδα ετησίως σύμφωνα με το περιοδικό «forbes». Το ποδοσφαιρικό του συμβόλαιο μαζί με τα συμβόλαια από τις εταιρείες που διαφημίζει τον κατατάσσουν στην 4η θέση παγκοσμίως για τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του πλανήτη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα