«Η σημαία προσβάλει τις Σερβία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο και Σκόπια»

«Η σημαία προσβάλει τις Σερβία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο και Σκόπια»

Gazzetta team
«Η σημαία προσβάλει τις Σερβία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο και Σκόπια»

bet365

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας με ανακοίνωση της αναφέρεται στη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» που πέταξε πάνω από το Βελιγράδι.

Οι Σέρβοι επιρρίπτουν τις ευθύνες για τα επεισόδια στους Αλβανούς και τονίζει πως η σημαία που πετούσε πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν, προσβάλει όχι μόνο το έθνος της Σερβίας αλλά και αυτό της Ελλάδας, των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Σερβίας:
«Είναι σκανδαλώδες το γεγονός ότι η πρόκληση αντιμετωπίζεται με σκωπτική διάθεση από πολλές πλευρές, ακόμα και από την ίδια την UEFA. Η σημαία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας», δεν προσβάλει μόνο τη Σερβία, αλλά και την Ελλάδα, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια. Κάποιοι καυχιόνται ότι κατάφεραν να φέρουν τη σημαία στο Βελιγράδι και πανηγυρίζουν στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι αποθαρρυντικό πως ο αδελφός του πρωθυπουργό της Αλβανίας είναι άμεσα υπεύθυνος για αυτή την τρομοκρατική ενέργεια. Το ερώτημα είναι πως θα απαντήσουν οι πολιτικοί, οι εκπρόσωποι της ΕΕ και της UEFA σε αυτή την τρελή και ξεδιάντροπη πρόκληση. Μην ξεχνάτε πως στην Αλβανία γιορτάστηκε το γεγονός της διακοπής, που ήταν και ο απώτερος σκοπός τους. Δεν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι στο Βελιγράδι και όλα αυτά δικαιώνουν την ομοσπονδία μας που απαίτησε να μην υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στον αγώνα με την Αλβανία».

 

EURO Τελευταία Νέα