Αναστασιάδης: «Άλλο Εθνική, άλλο ΠΑΟΚ»

Αναστασιάδης: «Άλλο Εθνική, άλλο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Άλλο Εθνική, άλλο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ασχολήθηκε με τους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την τελευταία προπόνηση, τονίζοντας πως δεν τον απασχολεί ό,τι έγινε στις εθνικές τους ομάδες.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε με όλους τους παίκτες του που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις πριν τη χθεσινή προπόνηση, ενώ μεταξύ άλλων θέλησε να μάθει από τον Κάτσε τι ακριβώς συνέβη στο πολύκροτο παιχνίδι με τους Σέρβους.

Αφού του εξήγησε ο νεαρός μέσος, ο Αναστασιάδης έριξε ασπίδα... προστασίας στους παίκτες του αγωνίστηκαν με την Εθνική Νέων, τονίζοντας πως: “Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ. Δεν μας απασχολεί τι έγινε εκεί”. Φυσικά η στάση που κράτησε, έβγαλε κι ένα μεγάλο βάρος από την... πλάτη των παικτών, που είχαν άγχος για την αντίδραση του προπονητή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα