Η UEFA αποφασίζει για το Σερβία - Αλβανία! (vid)

Η UEFA αποφασίζει για το Σερβία - Αλβανία! (vid)

bet365

Η... μάχη ανάμεσα σε Σερβία και Αλβανία συνεχίζεται και εκτός γηπέδου, με την UEFA να αποφασίζει για την... καμπάνα. Αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες.

Το κλίμα έντασης ανάμεσα σε Σερβία και Αλβανία καλά κρατεί και εκτός γηπέδου, με της δύο χώρες να αλληλοκατηγορούνται για τα χτεσινά τραγικά συμβάντα που έλαβαν χώρα στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ στο Βελιγράδι, Χάρι Μπιν, έχει ενημερώσει τους αρμόδιους σχετικά και αναμένεται να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις, με την... καμπάνα να προβλέπεται αρκετά βαριά.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κυβερνώντος σώματος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «το παιχνίδι του 9ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2016 διακόπηκε μετά από 42 λεπτά και πέρασε στην αρμοδιότητα της Πειθαρχικής Επιτροπής Ελέγχου και Ηθικής της UEFA».

Από την μεριά τους οι παίκτες των δύο ομάδων παρουσιάζουν τις δικές τους εκδοχές. Ο αρχηγός της Αλβανίας, Λόρι Τσάνα, τόνισε πως «τα πάντα θα κυλούσαν κανονικά, αλλά μας επιτέθηκαν», παραβλέποντας την σημαία που έβαλε φωτιά στο ματς! Στην συνέχεια, τα έβαλε και με το προσωπικό ασφαλείας, το οποίο «δεν μας προστάτευσε, αντίθετα, μας επιτέθηκε κι αυτό. Οι άνθρωποι της UEFA ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι με άδειο γήπεδο, αλλά ήταν αδύνατο».

Δηλώσεις έκανε, πάντως και ο Ιβάνοβιτς, που τόνισε πως μιλάει εκ μέρους όλης της ομάδας της Σερβίας, η οποία ήθελε να συνεχιστεί ο αγώνας. «Δε θέλαμε την διακοπή, είναι λυπηρό που το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εμείς θέλουμε μόνο να παίξουμε ποδόσφαιρο», τόνισε ο άσσος της Τσέλσι, ξεχνώντας πως οι συμπαίκτες του λίγο νωρίτερα έπαιζαν... μπουνιές.

 

EURO Τελευταία Νέα