Χωρίς δίπλωμα UEFA Pro ο Τζαλακώστας

Χωρίς δίπλωμα UEFA Pro ο Τζαλακώστας

Gazzetta team
Χωρίς δίπλωμα UEFA Pro ο Τζαλακώστας

bet365

Μπορεί για τους προπονητές της Football League να είναι απαραίτητο το δίπλωμα UEFA Pro, όμως για τον πάγκο της Εθνικής Νέων δεν είναι προαπαιτούμενο κι ο Βασίλης Τζαλακώστας δεν το διέθετε.

Ο Βασίλης Τζαλακώστας αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Νέων, έπειτα τη ντροπιαστική ήττα από την Ελβετία με 10-0. Όπως μάλιστα αναφέρει η “Live Sport”, ο πρώην -πλέον- προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν ήταν κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, χωρίς βέβαια να προκύπτει από κάποιον κανονισμό ότι η ομοσπονδία θα πρέπει να προσλαμβάνει προπονητή με το συγκεκριμένο δίπλωμα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως την ίδια στιγμή οι προπονητής της Football League υποχρεούνται να το έχουν, αλλά για τις μικρές εθνικές ομάδες απ' όπου και θα βγει η νέα γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πήχης... χαμηλώνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα