Αφίξεις και επιστροφές στον ΠΑΟΚ (vid)

Αφίξεις και επιστροφές στον ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Αφίξεις και επιστροφές στον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Αρχίζει να γεμίζει η Ν. Μεσήμβρια καθώς οι πρώτοι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ από αύριο ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκαν οι Παπαδόπουλος και Μαντούρο, ειδικό πρόγραμμα για Περέιρα.

Με την προσθήκη του Ρόμπερτ Μακ και των Ευθύμη Κουλούρη, Στέλιου Πόζογλου, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (14.10) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Σλοβάκος που αγωνίστηκε και στα δύο νικηφόρα παιχνίδια της χώρας του με Ισπανία και Λευκορωσία πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο και κυκλοφορία με μία και δύο επαφές με τη μπάλα. Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν δίχως πρόβλημα οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χέντβιγκες Μαντούρο, ενώ ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ειδικό ασκησιολόγιο για επανέλθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Την Τετάρτη (15.10) η ομάδα θα προπονηθεί στις 18.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα