Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Σιόβας

Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Σιόβας

Gazzetta team
Ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Σιόβας

bet365

“Τρέχει” για να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμος ο Δημήτρης Σιόβας, που ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι τραυματίες παίκτες των πρωταθλητών ανέβασαν στροφές στη χθεσινή προπόνηση, ακολουθώντας μέρος του κανονικού προγράμματος κι ανάμεσά τους ήταν και ο Δημήτρης Σιόβας. Ο διεθνής στόπερ άλλωστε δίνει κι αυτός την δική του μάχη με τον χρόνο για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση, έπειτα και την τελευταία του ατυχία στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Το παιχνίδι για το οποίο πάντως ετοιμάζεται ο Σιόβας είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 26 Οκτωβρίου στο Φάληρο, τη στιγμή που Μποτία κι Αμπιντάλ δείχνουν να έχουν πρόβλημα... συνεννόησης, με τον Μίτσελ όμως να φαίνεται διατεθειμένος να τους στηρίξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα