Δίνει απαντήσεις ο Τζαλακώστας

Δίνει απαντήσεις ο Τζαλακώστας

Δημήτρης Τομαράς
Δίνει απαντήσεις ο Τζαλακώστας

bet365

Ο Βασίλης Τζαλακώστας θα έχει μία τελική επαφή με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ την Τρίτη όπου και θα εκθέσει αναλυτικά τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν της ντροπιαστικής ήττας της Εθνικής Νέων.

Ο Τζαλακώστας -που όπως όλα δείχνουν αποτελεί ήδη παρελθόν από την Εθνική Νέων- θα έχει μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας την Τρίτη. Η βαριά ήττα των Νέων από την Ελβετία με 10-0 επέφερε μεγάλο άγχος και πίεση στον ίδιο, που είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος και προβληματισμένος από το βράδυ της Κυριακής.

Ο Τζαλακώστας είναι αποφασισμένος να πει όλα όσα θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει στην ΕΠΟ την Τρίτη (σ.σ. ημέρα κατά την οποία υπάρχει και Δ.Σ. στην Ομοσπονδία) και στην συνέχεια να ακούσει από τους ιθύνοντές της την δική τους θέση. Προς το παρόν αποφεύγει να τοποθετηθεί επίσημα για τα όσα ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την τελική συζήτησή του με την ΕΠΟ.

Ο πρώην άσος του Αθηναϊκού πάντως είναι αποφασισμένος να ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά του αναφέροντας όλα τα κακώς κείμενα που οδήγησαν σε μία ντροπιαστική ημέρα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων. Υπ' αυτήν την έννοια θέλει να είναι ξεκάθαρος και στο κομμάτι που αφορά τις δικές του ευθύνες καθώς και σε κάθε άλλη παράμετρο αναφορικά με την Εθνική Νέων.

 

Τελευταία Νέα