Η απάντηση του Καρέλη στους …προπονητές της εξέδρας!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Η απάντηση του Καρέλη στους …προπονητές της εξέδρας!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την εμφάνιση του Νίκου Καρέλη στο ματς της Ελλάδας με την Φινλανδία που έδωσε απάντηση στους προπονητές της εξέδρας.

Ο Νίκος Καρέλης έβαλε μία γκολάρα και κράτησε ζωντανή την Εθνική στην Φινλανδία. Εκανε το ιδανικό του ντεμπούτο και έπαιξε σε μία θέση, που και στον Παναθηναϊκό τον έχει βάλει ο Αναστασίου, λίγο πιο αριστερά από τον επιθετικό. Και τακτικά ήταν πειθαρχημένος και είχε επιστροφές. Θα πει κανείς. Χάνει τον παίκτη του στο γκολ της Φινλανδίας. Εχει γυρίσει, τον ακολουθεί, αλλά δεν τον προλαβαίνει. Αλλά εκεί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε καμία αλληλοκάλυψη και η τελική πάσα προς τον Φινλανδό σκόρερ ήταν μαχαιριά και έπιασε απροετοίμαστη όλη την άμυνα της Εθνικής. Γενικά , όμως, ο Καρέλης έκανε μία καλή εμφάνιση και έβαλε ένα υπέροχο γκολ.

Θυμάμαι τον Αύγουστο όταν είχα γράψει, ότι ήταν λάθος κατά την γνώμη μου, που ο Ρανιέρι δεν είχε καλέσει τον Καρέλη, που ήταν βασικός στον Παναθηναϊκό, είχε παιχνίδια και προτίμησε τον Διαμαντάκο, τον οποίο τελικά έβαλε και αριστερά και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με την Ρουμανία, τα σχόλια από κάτω πόσο απαξιωτικά ήταν και τι …κράξιμο μου ρίξατε κάποιοι…. Από τότε είχα πει, ότι ο Καρέλης δικαιούται να κληθεί και να πάρει την ευκαιρία του.

Είναι ένα παιδί, που βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός. Εχει ένα θέμα με τα τετ-α-τετ, αλλά αυτό προσπαθεί να το βελτιώσει μέσα από τις προπονήσεις. Και θα το βελτιώσει , όσο παίρνει παιχνίδια. Από την άλλη είναι ταχυδυναμικός παίκτης, δύσκολος να τον μαρκάρεις, που αντέχει στο….ξύλο και έχει τρομερό σουτ από μέση απόσταση. Όπως και φάνηκε στο γκολ, που έβαλε με την Εθνική.

Πέρυσι όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό πολλοί τον έλεγαν πορτιέρη, οικοδόμο και άλλα τέτοια. Στην πορεία ο Καρέλης τους εξέθεσε αυτούς , που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.

Σήμερα θα σας βάλω να διαβάσετε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από το άρθρο, που έγραψα τον Αυγουστο στο gazzetta, για την μη κλήση του Καρέλη. Τότε είχα πει ότι αυτό είναι άδικο. Θέλετε να διαβάσετε μερικά από τα σχόλια. Νατα λοιπόν:

«Απορια.Δηλαδη αυτό που εχει να προσφερει ο ΠΑΟ στην εθνικη είναι ο .....Καρελης?Ελεος»
*«Μου συγκρίνεις τον Καρέλη με τον Διαμαντάκο? Ο ένας βρίσκει δίχτυα και είναι σε τρομερή φόρμα ο άλλος ναι μεν καλός αλλά όχι αρκετός».

*«Δεν υπαρχει παιχτης καρελης στην ομαδα των τυφλων διακρινεται ο μονοφθαλμος και αυτος ειναι ο καρελης..»
*«ο καρέλης μονο για mr universe κάνει»
*«Ο Καρελης δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο ασε που δεν ειναι ποδοσφαιριστης. Αθλητης του σουμο είναι».
Πως τα διαβάσατε; Μέσα έπεσαν όλοι….Ο Καρέλης τους απάντησε στο γήπεδο. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός, δεν λέω ότι δεν έχει μειονεκτήματα, λέω ότι είναι από τους πιο εξελίσιμους Ελληνες επιθετικούς, που δικαιούται να παίζει στην Εθνική. Και στο κάτω-κάτω αν δεν είχε σκοράρει στην Φινλανδία σήμερα δεν θα μιλάγαμε για ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής, αλλά για Εθνικό …δράμα!
ΥΓ: Το είδαμε και αυτό. Η Εθνική Νέων έφαγε 10 γκολ από τους Ελβετούς και ακόμα δεν έχει γίνει το …παραμικρό! Ο προπονητής Τζαλακώστας παραμένει στην θέση του, αυτούς που τον ….επέλεξε δεν έχει καμία τσίπα να βγει να πει κάτι , οι μικροί διεθνείς δεν έχουν βγει να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Όλα λειτουργούν ….ιδανικά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.