Μίτσελ: «Κακοί με την καλή έννοια κόντρα σε Γιουβέντους»

Μίτσελ: «Κακοί με την καλή έννοια κόντρα σε Γιουβέντους»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Κακοί με την καλή έννοια κόντρα σε Γιουβέντους»

bet365

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους μίλησε ο Μίτσελ, τονίζοντας ότι περιμένουν από τους παίκτες του να είναι κακοί με την καλή έννοια απέναντι στην Γιουβέντους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην «tuttosport» για την μάχη της ομάδας του με αντίπαλο την Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό ή έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, όμως, ανεξαρτήτως του πόσο ισχυρός είναι, εσύ πρέπει πάντα να μάχεσαι για να πηγαίνεις μπροστά. Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι διαρκώς κακοί, με την καλή έννοια, στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο έτσι μπορούν να παράγουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Η ομάδα μου πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για το μάξιμουμ», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ.

Για να συμπληρώσει: «Η εμπειρία δεν μας λείπει και κατά συνέπεια υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δώσουμε μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μυστικό; Να επιβάλεις πάντα το στιλ παιχνιδιού σου, δίχως να αλλάζεις αναγκαστικά κάποια πράγματα. Κατοχή μπάλας, επίθεση και άμυνα με συνέπεια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα