Είδαν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

Είδαν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Είδαν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

bet365

Στα γήπεδα της Ευρώπης βρέθηκαν οι σκάουτερς του ΠΑΟΚ ώστε να παρακολουθήσουν παιχνίδια Εθνικών ομάδων για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι μηχανές στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ δούλεψαν στο... φουλ αυτές τις μέρες με τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αρκετοί άνθρωποι που εργάζονται για τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό, παρακολούθησαν τουλάχιστον πέντε ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Όπως αναφέρει η «Goal», ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωνε αυτές τις φήμες, ωστόσο δεν έδινε περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως σκάουτερ του «δικέφαλου» βρέθηκε στο Αυστρία-Μαυροβούνιο, κάτι που ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία της Αυστρίας.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ αναζητούν ποδοσφαιριστές τόσο για τη μεσαία γραμμή, όσο και για τα άκρα της επίθεσης. Γι' αυτό το λόγο τα σκάουτινγκ αναμένεται να αυξηθούν τον επόμενο καιρό και όσο θα προχωράει η πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα