«Τελειώνει» ο Τζαλακώστας από την Εθνική Νέων

«Τελειώνει» ο Τζαλακώστας από την Εθνική Νέων

Νίκος Μαρούδας
«Τελειώνει» ο Τζαλακώστας από την Εθνική Νέων

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Νέων αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Βασίλης Τζαλακώστας που χρεώνεται την βαριά ήττα με 10-0 από την Ελβετία.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους διοικούντες την ΕΠΟ η βαριά ήττα της Νέων με 10-0 από την Ελβετία, η οποία είναι μία από τις πιο βαριές στην ιστορία των Εθνικών ομάδων. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το θέμα αυτό θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ την προσεχή Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση που θα παρθεί είναι η απομάκρυνση του Βασίλη Τζαλακώστα, ο οποίος καλά καλά δεν έχει προλάβει να βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Νέων σε επίσημο παιχνίδι. Ο κ. Τζαλακώστας, ήδη γνωρίζει την απογοήτευση που υπάρχει στην Ομοσπονδία γι' αυτό το αποτέλεσμα και θα κληθεί να δώσει και τις δικές του εξηγήσεις μόλις επιστρέψει η αποστολή από την Ελβετία.

Ωστόσο, αυτή η πάρα πολύ βαριά ήττα της Εθνικής Νέων αναμένεται να του... κοστίσει τη θέση του, κάτι που ίσως δεν έχει ξαναγίνει σε επίπεδο μικρών Εθνικών ομάδων. Να απομακρυνθεί δηλαδή προπονητής πριν καν προλάβει να δώσει επίσημο παιχνίδι με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα.

 

Τελευταία Νέα