Αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη

Αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη

Απόστολος Παγώνης
Αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη

bet365

Οικογενειακή... υπόθεση η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ετοιμάζεται για είσοδο στη διοίκηση της ομάδας, από την οποία θα αποχωρήσει ο Ηλίας Γεροντίδης!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να βάλει στην διοίκηση, στην μετά χρεών εποχή, το πρώτο μέλος της οικογένειας Σαββίδη, Γιώργο. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου μ’ αυτή του την κίνηση δείχνει στον κόσμο της ομάδα πόσο δεμένος είναι με το σωματείο και τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος προσωπικά προκειμένου το σωματείο να τελειώσει μια και καλή με τον βραχνά των χρεών.

Τα δύο τέκνα της οικογένειας Σαββίδη, Γιώργος και Νίκος, βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του σωματείου ο πατέρας τους. Για την ώρα ο 22χρονος Γιώργος Σαββίδης με σπουδές στην διεθνή οικονομία στη Μόσχα, πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις τού μεγαλομετόχου τού ΠΑΟΚ το Ροστόφ, θα είναι αυτός που θα μπει στην διοίκηση, έστω και ως απλό μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ.

Αυτή θα είναι η μια και μοναδική προσθήκη στη νέα διοίκηση που θα σχηματιστεί τις επόμενες ημέρες και αφού ξεκαθαριστεί μια και καλή το θέμα με τα χρέη και το νόμο που θέλει να φέρει προς ψήφιση η Κυβέρνηση.

Από την διοίκηση της ΠΑΕ θα έχουμε όμως και μια αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Γεροντίδης που είναι μέλος της διοίκησης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του υπεύθυνου ασφαλείας. Ο Γεροντίδης όπως λέγεται πληρώνει κάποια λάθη που έχουν γίνει στο σχεδιασμό ασφαλείας, αλλά και την κόντρα που έχει με τους οργανωμένους οπαδούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα