Οι πιθανότητες για στόπερ τον Ιανουάριο

Οι πιθανότητες για στόπερ τον Ιανουάριο

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανότητες για στόπερ τον Ιανουάριο

bet365

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση ενός στόπερ τον Ιανουάριο. O Mίτσελ έχει βέβαια τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση o Ολυμπιακός θα εξετάσει την πιθανότητα να κλείσει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Μία κίνηση που εφόσον γίνει πράξη θα αφορά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Τα αμυντικά προβλήματα είναι εμφανή (σ.σ. ειδικά σε κάποια παιχνίδια των Πειραιωτών) και παρότι ο Μίτσελ και το τεχνικό τιμ δουλεύει πολύ το τελευταίο διάστημα πάνω στην διόρθωση των όποιων κακώς κειμένων στην αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η προσθήκη ενός στόπερ.

Η εμπιστοσύνη σε πρόσωπα και ρόστερ είναι δεδομένη όμως είναι λογικό στις ομάδες να γίνονται -όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο- διορθωτικές κινήσεις. Bέβαια για να λειτουργήσει έτσι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για τον... εκλεκτό που θα βρεθεί για το κέντρο της άμυνας. Η... κουβέντα πάνω σε αυτό το κομμάτι ξεκίνησε κυρίως με αφορμή την εικόνα των Μποτία και Αμπιντάλ με την Μάλμε.

Ο Ισπανός με τον Γάλλο θα πάρουν κάποιες ανάσες με τους Σιόβα και Αυλωνίτη να συνιστούν τις έξτρα λύσεις, όμως δεν πρέπει να λησμονεί κανείς τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών του πρώτου και την απειρία του δεύτερου. Σημαντικό ρόλο επίσης θα παίξει και η ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρόλευκων. Εξάλλου υπάρχουν μπροστά τα κρίσιμα ματς με την Γιουβέντους σε Φάληρο και Ιταλία καθώς και οι αναμετρήσεις με Ατλέτικο στην Μαδρίτη και Μάλμε στο Καραϊσκάκη.

Θα είναι λοιπόν ζωτικής σημασίας το που θα μπορέσουν να φτάσουν φέτος ως προς τις εκτός των συνόρων τους υποχρεώσεις. Και αυτό διότι μία τέτοια μεταγραφή θα αποσκοπεί κυρίως για την ενίσχυση της άμυνας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. Προκειμένου η ερυθρόλευκη οπισθοφυλακή να ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ. Οριστικές αποφάσεις πάντως αναμένονται μέσα στον Δεκέμβριο και λογικά όχι νωρίτερα. Και φυσικά ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον Μίτσελ.

* Οι Μπονγκ και Πελέ ήταν εδώ και καιρό... ξένα σώματα για το ερυθρόλευκο ρόστερ με την διοίκηση να αναζητά από το καλοκαίρι λύσεις για τους δύο αυτούς παίκτες, που εδώ και μήνες δεν προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

** Ειδική μνεία στα εισιτήρια του αγώνα της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη κάνουν τα ιταλικά media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα