Βλάοβιτς: «Δεν ξεχνάω το Καμπ Νόου»

Βλάοβιτς: «Δεν ξεχνάω το Καμπ Νόου»

bet365

Η τεράστια χαμένη ευκαιρία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ακόμα... στοιχειώνει τον Γκόραν Βλάοβιτς, όπως παραδέχτηκε σε εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ.

Τι κι αν πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια από το ματς με την Μπάρτσα, όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από την ιστορική πρόκριση επί των Καταλανών; Ο Γκόραν Βλάοβιτς δε μπορεί να το ξεχάσει, με την τεράστια ευκαιρία που έχασε λίγο πριν το τέλος, να τον στοιχειώνει ακόμα και σήμερα. Όπως παραδέχτηκε ο Κροάτης πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού», αυτή είναι η στιγμή που θυμάται πιο έντονα από την καριέρα του και την πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρόλο που έχει παίξει μέχρι και σε τελικό, φορώντας την φανέλα της Βαλένθια.

Ο Βλάοβιτς παραβρέθηκε σε εκδήλωση με αφορμή την παρουσία του τροπαίου στο Ζάγκρεμπ και αποκάλυψε πως: «Έχω πάρα πολλές εμπειρίες από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μία με... στοίχειωσε. Όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και αντιμετωπίζαμε την Μπαρτσελόνα, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Το παιχνίδι ήταν στα τελευταία λεπτά, η Μπαρτσελόνα είχε σκορ πρόκρισης και η μπάλα ήταν στα πόδια μου. Μόλις σούταρα, το Καμπ Νόου σίγησε... Η μπάλα όμως, πέρασε άουτ και χάσαμε τελικά την πρόκριση. Αυτή η ανάμνηση δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό μου και ούτε πρόκειται».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα