Βράβευσε Γκέκα η Καλλονή (pics)

Νίκος Τσιώκος
Βράβευσε Γκέκα η Καλλονή (pics)

bet365

Τον Φάνη Γκέκα βράβευσε η Καλλονή πριν την έναρξη του φιλικού με την Ακίσασπορ, με τον φορ των Τούρκων να παίζει ως αλλαγή. Ισόπαλο 2-2 το ματς.

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Φάνη Γκέκα, Ακίσασπορ, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (11/10) η Καλλονή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο φορ της τουρκικής ομάδας βραβεύτηκε πριν από τη σέντρα του ματς από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου της Λέσβου, Κώστα Παπαδόπουλο, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και έπαιξε ως αλλαγή περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 54'. Μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε τη φανέλα του στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μιχαλάκη, ως δώρο.

Στα του αγώνα η ΑΕΛΚ μπήκε... φουριόζα και με τέρματα των Αντέγιο, Λεοζίνιο στο 16' και στο 23', αντίστοιχα, προηγήθηκε νωρίς με 2-0.

Όμως, στο 27' ο Ντάγκλας μείωσε για τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι δε σημείωσαν άλλο γκολ και ο Ρόσα στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αφού ο Πιπίνης σημάδεψε το δοκάρι στο 93', με την Καλλονή να παρουσιάζει καλά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες.

Οι συνθέσεις

Καλλονή: Μπράνιμιρ (59' Δαύκος), Αναστασιάδης (46' Πιπίνης), Βαλιός (71' Κριπιντίρης), Αντέτζο (46' Τσαμπούρης), Γιορέντε (46' Μπαρέρα), Καλτσάς (68' Χωριανόπουλος), Κεϊτά (68' Γιώργου), Λεοζίνιο (59' Στεφάνοβιτς), Μανούσος (46' Κύπρου), Ναβάρο (59' Ραζάκ), Χουάνμα (46' Μίνγκας, 83' Μπουρούς).

Ακίσασπορ: Τουντσέλ (Τεμέλ), Ζενγκίν, Φερέιρα (Μπιρίνκι), Σονκό (Κονούκ), Κέλες, Γιούκε, Γκιουλέρ (46' Κονούκ), Καλίς, Ρόσα, Ακιούζ, Κοσέ (46' Γκέκας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα