Ικανοποίηση και νέες σκέψεις Μίτσελ για Αφελάι-Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποίηση και νέες σκέψεις Μίτσελ για Αφελάι-Ντουρμάζ

bet365

O Mίτσελ τρίβει τα χέρια του από χαρά για την εικόνα των Ντουρμάζ και Αφελάι με τις Εθνικές τους και κάνει σκέψεις χρησιμοποίησής τους στις θέσεις που έπαιξαν με Ολλανδία και Σουηδία αντίστοιχα.

Και τα δύο στοιχεία είναι γνωστά από χθες και προχθές. Δηλαδή το γκολ και πολύ καλή εμφάνιση του Αφελάι στη νίκη των Ολλανδών στο ματς με το Καζακστάν καθώς και η συμβολή και το άκρως θετικό πρόσημο του Ντουρμάζ στην ισοπαλία των Σουηδών με τους Ρώσους. Τα δύο πολύ καλά αυτά ματς από τους δύο ερυθρόλευκους άσους ικανοποίησαν πλήρως τον Μίτσελ αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει δεύτερες σκέψεις για τους δύο ενόψει Γιουβέντους.

Ο Αφελάι έτσι και αλλιώς ήταν στα βασικά πλάνα, όμως στο μυαλό του προπονητή των Πειραιωτών υπάρχει το ενδεχόμενο να τον μεταφέρει στον άξονα όπου έπαιξε (σ.σ. σε κάποια στιγμή αγωνίστηκε και ως επιτελικός). Ανάλογη σκέψη υπάρχει για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Να παίξει δηλαδή στην θέση που τον τοποθέτησε το ομοσπονδιακό τιμ των Σουηδών. Και ο Ντουρμάζ χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο, και ας έβγαινε αρκετές φορές από τα άκρα για να δημιουργεί... ρήγματα.

Από μεριάς του προπονητικού επιτελείου το πλάνο μπορεί να περιλαμβάνει να παίξει ακόμα και επιτελικός ο Αφελάι (σ.σ. ως ένας αντί-Τσόρι) και ο Ντουρμάζ να δοκιμαστεί στο κέντρο (σ.σ. ουσιαστικά έπαιζε μέσα αριστερά για να βγαίνει στις πτέρυγες). Ο Μίτσελ βλέποντας τους δύο παίκτες να παίζουν τόσο καλά έχει βάλει στο προπονητικό του σχεδιάγραμμα αυτήν την πιθανότητα. Να τους ξεκινήσει βασικούς με την Γιουβέντους όπως ακριβώς αγωνίστηκαν στις Εθνικές τους προκειμένου να αποδώσουν και ανάλογα.

Είναι σημαντικό πως μετά από τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώθηκε για τα καλά η αυτοπεποίθηση των Αφελάι και Ντουρμάζ. Ανέβηκε αισθητά η ψυχολογία τους και απέκτησαν άλλον... αέρα για την συνέχεια τόσο με τις Εθνικές τους όσο και με τον Ολυμπιακό. Ειδικά για τον Αφελάι ήταν πολύ σπουδαίο στο να επιστρέψει στο σκοράρισμα με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Εξάλλου ο Αφελάι έχει την δυνατότητα να παίξει πίσω από τον φορ, δίνοντας και τις απαιτούμενες... ανάσες στο Τσόρι και πάντα βάσει του πλαισίου της ειδικής διαχείρισης για τον Αργεντίνο, όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά.

* Στην Gallery δείτε τα δύο γραφήματα με την διάταξη των Ολλανδίας και Σουηδίας και το που έπαιξαν οι Αφελάι και Ντουρμάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα