Αποθέωση για Αφελάι στην Ολλανδία

Gazzetta team
Αποθέωση για Αφελάι στην Ολλανδία

bet365

ο Ιμπραΐμ Αφελάι ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες για τη νίκη της Ολλανδίας επί του Καζακστάν με 3-1 και ο άσος του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση από τον προπονητή του αλλά και από τους συμπαίκτες του.

Ο Ολλανδός άσος του Ολυμπιακού ήταν όλα τα λεφτά για τους «οράνιε» αφού δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ σημείωσε και το 2-1 στην πρώτη του παρουσία ως βασικός μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Έτσι, ο Αφελάι γνώρισε την αποθέωση τόσο από τον Γκους Χίντινγκ, όσο και από τον αρχηγό της ομάδας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι. «Ο Αφελάι έχει προπονηθεί πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι μπορεί να κάνει. Είναι καλό που μετά από μάι δύσκολη περίοδο ξαναβρίσκει τον δρόμο του. Παίζει σε μία μεγάλη ομάδα, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι σωστό», ανέφερε ο Χίντινκ, ενώ ο Φαν Πέρσι πρόσθεσε:

«Ήταν διπλή λύτρωση και γι' αυτόν και για μας. Θαυμάσια. Ξέρω πόσες δυσκολίες πέρασε και έπρεπε να επιστρέψει. Πέτυχε το νικητήριο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίμπι. Πέρασε πολλά και τώρα είναι ξανά πίσω στην κορυφή. Σοκαρίστηκα με το μαρκάρισμα που του έκανε ο Ντζολτσίεφ, ελπίζω να είναι μαζί μας στην Ισλανδία».

Από την πλευρά του ο Λιρόι Φερ που έπαιξε σαν αλλαγή στο χθεσινό ματς, τόνισε για τον Αφελάι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίμπι, γιατί μετά από πολύ καιρό που έλειψε λόγω τραυματισμών πέτυχε ένα τόσο σημαντικό γκολ. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, είναι καλό για την ομάδα. Φανταστική στιγμή, δεν μπορώ να το περιγράψω».

Τέλος, ο Χούντελααρ, αναφέρθηκε στην ασίστ του Αφελάι για το 1-1: «Πίστεψα πως θα σκόραρα όπως πήγαινε το παιχνίδι. Στο 1-1 μου έκανε μία ωραία μπαλιά ο Ιμπραΐμ Αφελάι και ήταν εύκολο να σκοράρω».

 

EURO Τελευταία Νέα