Το... ατού του Παναθηναϊκού για Λεωφόρο

Το... ατού του Παναθηναϊκού για Λεωφόρο

Gazzetta team
Το... ατού του Παναθηναϊκού για Λεωφόρο

bet365

Μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να κράτησε ουδέτερη στάση για το “μπλόκο” των 7 εκατ. ευρώ για τη Λεωφόρο, ακόμα κι έτσι όμως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αξιοποιήσει υπέρ του τη συγκεκριμένη κίνηση.

Μπορεί φαινομενικά να δυσκολεύει το έργο του Τριφυλλιού η απόφαση της Ρένας Δούρου να μην πάρει θέση αναφορικά με το κονδύλι για την ανακαίνιση της Λεωφόρου, παρ' όλα αυτά υπάρχει κι ένα “κρυφό” ατού για τους “πράσινους” που μπορεί να αποδειχτεί αρκετά σημαντικό ενόψει της αίτησης ανάκλησης της Πράξης 381/2014 του Ε' Κλιμακίου, η οποία ορίστηκε στις 31 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει το “Goal”.|

Συγκεκριμένα με αυτή την κίνηση της Περιφέρειας ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει την έμμεση αποδοχή της σύμβασης που κατάρτισε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή (του Γιάννη Σγουρού). Ακριβέστερα, υπάρχει ουσιαστικά η “ανοχή” της Περιφέρειας που δεν πήγε απέναντι όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν κι εφόσον είχε συμβεί το αντίθετο, το Τριφύλλι δεν είχε καμία τύχη στην προσφυγή του.

Πλέον όμως οι “πράσινοι” μπορούν να επικαλεστούν ενώπιον του ΣΤ' Τμήματος του Ε.Σ., που θα κρίνει σε δεύτερο βαθμό τη σύμβαση, τη στάση της νέας περιφερειακής αρχής ως επιχείρημα υπέρ της νομιμότητας της σύμβασης! Εκτός αυτού, ο Παναθηναϊκός έχει κι ως έξτρα “χαρτί” το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που δεν ήταν ξεκάθαρο (2-1), πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μειοψήφησε η πρόεδρος του Ελεγκτικού συνεδρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα