Μήνυμα νίκης από Σταφυλίδη, Καπίνο (vid)

Μήνυμα νίκης από Σταφυλίδη, Καπίνο (vid)

Gazzetta team
Μήνυμα νίκης από Σταφυλίδη, Καπίνο (vid)

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης και ο Στέφανος Καπίνο τόνισαν πως η Εθνική Ομάδα μπορεί να πετύχει δύο νίκες και να αντιστρέψει το κλίμα μετά την ήττα από την Ρουμανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο διεθνείς παίκτες της Ελλάδας

Καπίνο: «Σίγουρα έχουμε φτάσει σε όλες τις μικρές διοργανώσεις με τις μικρές εθνικές ομάδες . Από εκεί και πέρα η Εθνική Ανδρών είναι κάτι διαφορετικό, δεν συγκρίνονται οι μεγάλες διοργανώσεις μαζί της. Υπάρχει η εμπειρία σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και είναι καλό».

Σταφυλίδης: «Έχουμε παίξει σε τρία Euro και ένα παγκόσμιο κύπελλο. Σίγουρα βοηθάει αυτό και στην ψυχολογία μας και στην αυτοπεποίθησή μας αλλά δεν είναι αρκετό γιατί έχουμε να κάνουμε με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Αυτό ίσως μας αγχώνει αλλά ίσως και είναι ένα κίνητρο για να σταθούμε μεταξύ τους»

Σταφυλίδης: «Όπως ξέρουμε χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρουμανία. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να δούμε πρώτα το ματς με τη Φινλανδία και μετά με τη Β. Ιρλανδία. Πιστεύω πως αν εμφανιστούμε σοβαροί όπως και στις προπονήσεις δε θα έχουμε πρόβλημα».

Καπίνο: «Θα πρέπει να κλείσει σαν μια κακή παρένθεση το πρώτο παιχνίδι. Κακά τα ψέμματα δεν είναι φιλικά ούτε παιχνίδια προετοιμασίας. Μετράει ο κάθε βαθμός. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανάλογοι τον περιστάσεων και να κάνουμε δύο νίκες που θα αντιστρέψουν το κλίμα και θα μας φέρουν πιο κοντά στο στόχο μας».

Καπίνο: «Η προηγούμενη κλήση ήταν πολύ νωρίς και πολλά παιδιά δεν είχαν ενσωματωθεί σε ομάδες. Τώρα σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Και τώρα μαζί και με τις προπονήσεις που έχουμε κάνει είμαστα σε καλύτερη κατάσταση και θα βοηθήσει».

Σταφυλίδης: «Εγώ δε βρισκόμουν την προηγούμενη φορά ωστόσο βλέπω ότι η ομάδα είναι φρέσκια. Πιστεύω πως ναι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στο 100% να βοηθήσουν την εθνική να πετύχει το στόχο της».

 

EURO Τελευταία Νέα