«Έκτακτη» κλήση για Σίλντενφελντ στην εθνική

«Έκτακτη» κλήση για Σίλντενφελντ στην εθνική

Gazzetta team
«Έκτακτη» κλήση για Σίλντενφελντ στην εθνική

bet365

Ο τραυματισμός του Ντέγιαν Λόβρεν οδήγησε τον Νίκο Κόβατς να καλέσει έκτακτα τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στην εθνική Κροατίας.

Μπορεί στις πρώτες κλήσεις του Κροάτη ομοσπονδιακού τεχνικού να υπήρχε στη λίστα μόνο το όνομα του Ντάνιελ Πράνιτς από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι "πράσινοι" θα "χάσουν" και δεύτερο παίκτη τους για το προσεχές διάστημα.

Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος κλήθηκε έκτακτα από τον Κόβατς, καθώς όπως αναφέρει ο Τύπος της Κροατίας ο Ντέγιαν Λόβρεν τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν "πετάξει" η αποστολή για τη Σόφια ενόψει του αγώνα με τη Βουλγαρία (10/10) και κατέληξε πως η ιδανική επιλογή για να τον αντικαταστήσει ήταν ο "Σίφο".

Ο έμπειρος στόπερ σαφώς υποδέχτηκε με ικανοποίηση αυτή την εξέλιξη και θα μεταβεί απευθείας στη βουλγαρική πρωτεύουσα για να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα