Το εξώδικο των τριών για ΟΦΗ

Το εξώδικο των τριών για ΟΦΗ

Gazzetta team
Το εξώδικο των τριών για ΟΦΗ

bet365

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον ΟΦΗ, καθώς παρ' ό,τι πήρε προσωρινή διαταγή προστασίας, οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας ζητούν με εξώδικο στις 18 ΠΑΕ της Λίγκας την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων ποινών.

Μπορεί οι Κρητικοί να πήραν την... πρώτη "κάλυψη" με την εξασφάλιση από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου διαταγής προστασίας, "παγώνοντας" τις οφειλές, όμως τρεις πρώην παίκτες της ομάδας που έχουν λαμβάνειν χρήματα, φέρνουν νέα "σύννεφα" πάνω από τον σύλλογο.

Ο λόγος για τους Στάθη Ταυλαρίδη, Γιώργο Γεωργίου και Βασίλη Ρόβα, που παρέδωσαν εξώδικο στις 128 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ , με το οποίο ζητούν την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων ποινών. Όπως υποστηρίζουν άλλωστε από τον περασμένο Μάιο παραβιάζει ο ΟΦΗ την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, με το ποσό που τους αντιστοιχεί να είναι 76.409 ευρώ (Ταυλαρίδης), 87.439 (Γεωργίου) και 177.707 (Ρόβας) αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα