Στη μνήμη του Κατσούλη το Εργοτέλης-Πλατανιάς

Gazzetta team
Στη μνήμη του Κατσούλη το Εργοτέλης-Πλατανιάς

bet365

Εργοτέλης και Πλατανιάς έχουν προγραμματίσει φιλικό για το Σάββατο (8/10), με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν πως θα γίνει στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η... κρητική "μάχη" ανάμεσα στην ομάδα του Ηρακλείου και τους Χανιώτες έχει προγραμματιστεί εδώ κι αρκετές ημέρες, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο Εργοτέλης θα γίνει στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά τα σοβαρά επεισόδια στο Ηρόδοτος-Εθνικός. Τα έσοδα μάλιστα από το σαββατιάτικο φιλικό θα δοθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Το Σάββατο 11/10/2014 στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως έχει επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού -και όχι μόνο- να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα