Ορέστης vs Χριστίνα: Ο Καρνέζης στο Gazzetta TV!

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Ορέστης vs Χριστίνα: Ο Καρνέζης στο Gazzetta TV!

bet365

Η κάμερα του Gazzetta TV και η Χριστίνα Βραχάλη συνάντησαν τον Ορέστη Καρνέζη και ο διεθνής τερματοφύλακας... ανταποκρίθηκε σε όλα τα τετ-α-τετ, έχοντας φόντο τη θάλασσα!

Ορέστης Καρνέζης. Διεθνής τερματοφύλακας. 29 ετών. Μεγάλωσε στον ΟΦΗ. Πήγε «σχολείο» στον Παναθηναϊκό. Μετανάστευσε στο Ούντινε. Επίμονος και πεισματάρης. Μετακόμισε στη Γρανάδα. Νίκησε το Μέσι, και πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά του. Έγινε πρωτοσέλιδο. Επέστρεψε στην Ιταλία. Καθιερώθηκε, και συνεχίζει...

Ο «’Όρε» μιλάει στο gazzetta TV, για την απόφαση παραμονής του στην Ουντινέζε, για τα απoδυτήρια της εθνικής και το ρόλο του Γιώργου Καραγκούνη. Και μετρά αντίστροφα για τη σέντρα του αγώνα της Ελλάδας με την Φινλανδία. Μια διαφορετική συνέντευξη, από τις... μακαρονάδες και τον Άντι Γκαρσία, μέχρι την Εθνική, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Παναθηναϊκό!

Ορέστης Καρνέζης vs Χριστίνα στην κάμερα του gazzetta.gr!

Συνέντευξη: Χριστίνα Βραχάλη
Επιμέλεια: Θάνος Σαρρής, Βασίλης Τσίγκας
Μοντάζ: Βασίλης Τσίγκας

*Ευχαριστούμε το Blanco Αγνάντι για τη φιλοξενία του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.