Σεβίλλη - Λα Κορούνια 4-1

Σεβίλλη - Λα Κορούνια 4-1

bet365

Εμφατική επιστροφή στις νίκες για την Σεβίλλη, που επικράτησε με 4-1 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, από όπου «γκρέμισε» την Ατλέτικο.

Την εκπληκτική της πορεία στην σεζόν, συνέχισε η Σεβίλλη, που επικράτησε εύκολα με 4-1 της, πολύ κακής και πάλι Λα Κορούνια, αφήνοντας πίσω της την βαριά ήττα από την Ατλέτικο, την οποία και προσπέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο από το πρώτο λεπτό και στο 24' πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Μ'Μπια, όμως με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μεντουνιανίν 7 λεπτά αργότερα, η Λα Κορούνια κατάφερε να απαντήσει. Προσωρινά, βέβαια, αφού η πίεση της Σεβίλλης συνεχίστηκε και στο 39' ο Μπάκα κατάφερε να βάλει εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Και στην επανάληψη, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με το πρέσινγκ να είναι ασφυκτικό και την Ντεπορτίβο να αμύνενται μαζικά. Οι παίκτες του Γιουνάι Έμερι, όμως, βρήκαν τον τρόπο να κλειδώσουν την νίκη με τον Μ'Μπιά στο 57' να κάνει το 3-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βιτόλο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Ανδαλουσιανοί, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση στην επικράτησή τους, όμως ο Λουξ στο 68' διόρθωσε το λάθος τον να ανατρέψει τον Μπάκα, αποκρούοντας την εκτέλεση πέναλτι του Κολομβιανού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα