Ακλόνητα τα 20 εκατ. της Περιφέρειας για την ΑΕΚ

Ακλόνητα τα 20 εκατ. της Περιφέρειας για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Ακλόνητα τα 20 εκατ. της Περιφέρειας για την ΑΕΚ

bet365

Καμία παρέμβαση στη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει η Ρένα Δούρου, αναφορικά με τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας.

Η ανακοίνωση-επιστολή του συντονιστικού κινήματος κατοίκων Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών (οι οποίες δεν αναφέρονται) προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και της Περιεφερειάρχη Ρένας Δούρου, αποτέλεσε ένα ακόμα από τα εμπόδια που προσπαθούν ορισμένοι το τελευταίο διάστημα να βάλουν στο γήπεδο της ΑΕΚ. Μέσω αυτής άλλωστε ζητούν να μη δοθούν τα 20 εκατ. ευρώ για την “Αγιά Σοφιά”, επικαλούμενοι και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που “έκοψε” τα 7 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της Λεωφόρου.

Σύμφωνα ωστόσο με το “Goal”, πληροφορίες που προέρχονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν ότι η Ρένα Δούρου δεν πρόκειται να κάνει καμία παρέμβαση προκειμένου να “κόψει” τη χρηματοδότηση, κάτι που θα την έφερνε και σε ανοιχτή κόντρα με τον κόσμο της Ένωσης.

Όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, η περιφερειάρχης Αττικής θα αφήσει το ζήτημα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, περιμένοντας από τη συγκεκριμένη πλευρά να δοθεί λύση στο θέμα. Σημειώνεται πάντως ότι σε περίπτωση που έρθει “stop” και για τα χρήματα που προορίζονται για το γήπεδο της Ένωσης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, η Δούρου δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία άσκησης προσφυγής κατά της όποιας απόφασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα