Αναστασίου: «Όσοι δεν μπορούν, θα μένουν εκτός»

Αναστασίου: «Όσοι δεν μπορούν, θα μένουν εκτός»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Όσοι δεν μπορούν, θα μένουν εκτός»

bet365

Για restart και... ξεκίνημα από το μηδέν έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου στην ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως όσοι δεν κάνουν αυτά που ζητάει, θα μένουν εκτός.

Όπως παραδέχτηκε και ο 41χρονος τεχνικός, το Τριφύλλι πραγματοποίησε στο Εστορίλ τη χειρότερη εμφάνισή του από τη στιγμή που βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας, με αποτέλεσμα να δεχτεί μία ντροπιαστική ήττα. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε τεράστια παράπονα από την εικόνα των “πρασίνων” και στη χθεσινή προπόνηση τα... έχωσε σε όλους, προαναγγέλοντας αυστηρά μέτρα από εδώ κι έπειτα.

«Η εικόνα που δείξαμε στο ματς με την Εστορίλ ήταν πάρα πολύ κακή και δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκού και ούτε φυσικά ήταν εμφάνιση που μας τιμάει σαν ομάδα. Να ξέρετε ότι όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Για αυτό και όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τα λάθη τα οποία έχουμε κάνει. Όπως την έχω κάνει εγώ την αυτοκριτική μου έτσι πρέπει και εσείς να κάνετε την δική σας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού και πρόσθεσε:

«Επειδή βλέπω όμως να επαναλαμβάνονται ανάλογα λάθη που έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια από εδώ και πέρα θέση στην ομάδα θα έχουν όσοι ακολουθούν αυτά που λέμε πριν από το παιχνίδι και μπορούν να τα εφαρμόσουν στα ματς. Όσοι δεν μπορούν θα μένουν εκτός».

Έπειτα επισήμανε πως: «Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις μέχρι τώρα διαπιστώνω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα ξεκινήσουμε από το μηδέν για να βελτιωθούμε και να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ξανά το περσινό πρόσωπο. Ορισμένοι μου δίνετε την εντύπωση πως είστε χειρότεροι από πέρυσι κι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πικρία του κόσμου: «Έχουμε πικράνει τους οπαδούς μας με την εμφάνιση που κάναμε στην Πορτογαλία. Μας έχουν στηρίξει όλο αυτό το διάστημα αλλά εμείς τους πικράναμε κάνοντας την χειρότερη μας εμφάνιση από την ημέρα που είμαι στην ομάδα».

Ενώ κλείνοντας σημείωσε ότι: «Έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Και γι' αυτό θέλω μεγάλη προσπάθεια απ' όλους σας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα