Πέντε χρόνια χωρίς διπλό σε ομίλους ο Παναθηναϊκός!

Πέντε χρόνια χωρίς διπλό σε ομίλους ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Πέντε χρόνια χωρίς διπλό σε ομίλους ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός παραμένει η πρώτη ελληνική ομάδα σε εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες, ωστόσο έχει συμπληρώσει σχεδόν πέντε χρόνια από το τελευταίο του διπλό σε ομίλους!

Οι “πράσινοι” έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, τα τελευταία χρόνια ωστόσο το DNA τους δείχνει να έχει... νοθευτεί, ελέω και των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που έχουν επηρεάσει αναπόφευκτα και το αγωνιστικό τμήμα.

Με 30 εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες, το Τριφύλλι παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας ανάμεσα στους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους, αισίως όμως συμπληρώνει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που πανηγύρισε διπλό στην Ευρώπη σε επίπεδο ομίλων, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα Λιγκ.

Από το Εστορίλ άλλωστε η ομάδα του Αναστασίου έφυγε με μία ντροπιαστική ήττα και η τελευταία φορά που γεύτηκε τη χαρά της νίκησε σε γκρουπ ήταν στις 5 Νοεμβρίου του 2009, όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία με 1-0, χάριν σε γκολ του Κατσουράνη, Έκτοτε οι “πράσινοι” έχουν επτά ήττες και μία ισοπαλία σε οχτώ εξόδους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα