Εθνική: Γκέκας εκτός, Κλάους και Καρέλης εντός!

Εθνική: Γκέκας εκτός, Κλάους και Καρέλης εντός!

Νίκος Ρόλλας
Εθνική: Γκέκας εκτός, Κλάους και Καρέλης εντός!

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα ματς με Φινλανδία και Β. Ιρλανδία, αφήνοντας εκτός τον Γκέκα και επιλέγοντας τον Καρέλη.

Η Εθνική Ελλάδος μετά την ήττα στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2016 από τη Ρουμανία στο «Καραϊσκάκης» καλείται να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο στους αγώνες με την Φινλανδία (εκτός) και Βόρειο Ιρλανδία (εντός)... Ο Ρανιέρι έκανε γνωστές τις κλήσεις και άφησε πάλι εκτός τον Φάνη Γκέκα, αν και την Τρίτη είχε ανακοινωθεί οτι βρίσκεται στην προεπιλογή.

Μάλιστα για άλλη μια φορά η επιλογή να μην καλέσει έναν παίκτη που... σκοράρει κατά ριπάς στο Τουρκικό πρωτάθλημα αν μη τι άλλο σηκώνει συζήτηση. Από κει και πέρα ο Ιταλός κάλεσε 25 παίκτες αφού οι κλήσεις αφορούν και τα 2 ματς που είναι... κολλητά! Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους Ρουμάνους, στο ρόστερ δεν βρίσκονται ο Διαμαντάκος του Ολυμπιακού και ο Μάνταλος της ΑΕΚ, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Καρέλης (Παναθηναϊκός), ο Μαυρίας (Σάντερλαντ), ο Διούδης (Μπρίζ) και ο Σταφυλίδης (Φούλαμ).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ρανιέρι για τις δύο αναμετρήσεις στο Ελσίνκι με την Φινλανδία και στο Καραϊσκάκη με την Βόρειο Ιρλανδία:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Γλύκος Διούδης, Καπίνο

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης.

Μέσοι: Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.

 

EURO Τελευταία Νέα