Φυλακούρης: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη»

Φυλακούρης: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη»

Gazzetta team
Φυλακούρης: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη»

bet365

Η απουσία μίας προσωπικότητας, όπως ο Καραγκούνης, ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Τότη Φυλακούρη, που τόνισε, όμως πως... στηρίζει την διοίκηση και τον προπονητή.

Στην έλλειψη αρχηγικής παρουσίας στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Τότης Φυλακούρης σε δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», που χαρακτήρισε κατάντια το αποτέλεσμα στην Εστορίλ, ενώ τόνισε πως η εικόνα των «πρασίνων» θα ήταν εντελώς διαφορετική αν υπήρχε ο Καραγκούνης.

«Δεν είχαν πάθος. Φαίνεται πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε ποια ομάδα παίζουν», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού. «Εδώ είναι Παναθηναϊκός! Εγώ είμαι με την ομάδα. Στηρίζω τον Αναστασίου. Φυσικά και τον στηρίζω. Στηρίζω τον Αλαφούζο».

«Είμαι επιφυλακτικός. Είδαμε ένα παιχνίδι σε ένα γήπεδο που δεν είχε κόσμο… Το να πας να παίξεις με μια τέτοια ομάδα είναι περίεργο. Βλέπω ότι δεν υπάρχει πάθος… Να πει κάποιος στην ομάδα «πάμε να τους καθαρίσουμε». Αυτό το κάνουν οι ηγέτες. Πρέπει να υπάρχουν ηγέτες σε μια ομάδα. Και αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανένας. Με τον Καραγκούνη τέτοια εικόνα δεν θα υπήρχε.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη διοίκηση… Κάνει ό,τι μπορεί. Ούτε απογοητευμένος δεν είμαι… Αλλά είμαι επιφυλακτικός για το τι μπορεί να ακολουθήσει όταν θα υπάρξει κούραση στην ομάδα», τόνισε και συνέχισε:

«Φαίνεται ότι οι παίκτες δεν έχουν συνειδητοποιήσει που παίζουν. Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Έχουμε καταντήσει να αναρωτιόμαστε για το αποτέλεσμα. Μα, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο τη νίκη. Εγώ στηρίζω την ομάδα. Στηρίζω τον Αναστασίου. Φυσικά και τον στηρίζω. Τον Αλαφούζο τον στηρίζω. Εγώ είμαι με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος –γενικότερα- για τις εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων σχολίασε:

«Εγώ δεν είμαι οπαδός. Γιατί να μην νικήσει ο Ολυμπιακός; Γιατί να μην νικήσει ο ΠΑΟΚ; Γιατί να λείπει η ΑΕΚ; Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα μου αλλά και οι άλλες. Δεν γίνεται να λένε οι ομαδούλες πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα από τις ελληνικές»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα