Ντιναμό Μινσκ - Φιορεντίνα 0-3

Ντιναμό Μινσκ - Φιορεντίνα 0-3

bet365

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η Φιορεντίνα νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την Ντιναμό Μινσκ και πήρε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών να είναι αρκετά και σημαντικά για την Φιορεντίνα αλλά αυτό δεν την επηρεάζει στην Ευρώπη. Οι Βιόλα είχαν επικρατήσει εύκολα της Γκινγκάμπ στην πρεμιέρα και το ίδιο έκαναν και στη Λευκορωσία κόντρα στην Ντιναμό, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το φαβορί του ομίλου.

Η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα πήρε από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο, έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και πίεσε για το γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε αρκετά τα πράγματα για την συνέχεια. Δεν μπήκε στο πρώτο 5λεπτο στις προσπάθειες των Μπερναρντέσκι και Ακουιλάνι, δεν μπήκε στη συνέχεια με το σουτ του Ιλισιτς που απέκρουσε ο Ιγκνάτοβιτς αλλά στο 33' το 0-1 έγινε με το δυνατό σουτ του Ακουιλάνι μετά την σέντρα του Πασκουάλ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν μια-δυο καλές φάσεις στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με τον Βορόνκοφ, για να καθαρίσει το ματς η Φιορεντίνα στην επανάληψη.

Στο 61' ο Ιλισιτς με πλασέ, μετά το γύρισμα από αριστερά, έκανε το 0-2 και στο 67' ο Σλοβένος πάσαρε για τον Μπερναρντέσκι, που τελείωσε σωστά την φάση (0-3). Ο Μοντέλα είχε ήδη κάνει τις αλλαγές του για να ξεκουράσει παίκτες, οι Βιόλα είχαν 72% ποσοστό κατοχής μπάλας και το 0-3 δεν άλλαξε ως το τέλος κυρίως επειδή δεν κυνήγησαν άλλο γκολ οι Ιταλοί.

Ντιναμό Μινσκ: Ιγκνάτοβιτς, Βερέτιλο, Κοντσεβόι, Μανγκουρά, Μολός, Νίκολιτς, Βορόνκοφ, Αντάμοβιτς (86' Ρασάντκιν), Φιγκουερέδο (Τζα Τζέτζε), Στάσεβιτς (88' Γιαρότσκι), Ντιομάντε.

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς (41' Μάρκος Αλόνσο), Τόμοβιτς, Μπασάδα, Πασκουάλ, Ακουιλάνι (46' Πιζάρο), Μπαντέλι, Βάργκας, Ιλισιτς, Μπόρχα Βαλέρο (59' Λατσάρι), Μπερναρντέσκι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα