Από βδομάδα κλείνει φιλικό η Βέροια

Από βδομάδα κλείνει φιλικό η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα κλείνει φιλικό η Βέροια

bet365

Από την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει πιθανότατα κάποιο φιλικό παιχνίδι η Βέροια, καθώς δεν αναμένεται κάποια εξέλιξη εντός του Σαββατοκύριακου.

Την αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι συνεχίζει η Βέροια, με τη δυνατότητα για ματς να υπάρχει ως γνωστόν από την Τρίτη (7/10) και μετά. Στη «βασίλισσα του βορρά» ελπίζουν αυτό να προγραμματιστεί εντός της εβδομάδας, καθώς δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός του Σαββατοκύριακου, με το θέμα να χειρίζεται το τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προπονήσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές σε καθημερινή βάση, με τους γνωστούς τραυματίες Εσπάρθα και Βεργώνη να είναι οι μοναδικοί... πονοκέφαλοι για τον Χοσέ Γκρανέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα