Εγκώμια Φύσσα για Σάντος και Σάμαρη

Εγκώμια Φύσσα για Σάντος και Σάμαρη

Gazzetta team
Εγκώμια Φύσσα για Σάντος και Σάμαρη

bet365

Σίγουρος για την επιτυχία των Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία και Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, παρουσιάστηκε ο Τάκης Φύσσας.

Ως γνώστης του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου και έχοντας συνυπάρξει με τόσο με τον Φερνάντο Σάντος, όσο και με τον Ανδρέα Σάμαρη, ο Τάκης Φύσσας είναι από τους πιο κατάλληλους να μιλήσει για αυτούς τους δύο.

Κάτι που έκανε στο site «zerozero.pt» πλέκοντας το εγκώμιό τους. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ισχυρή προσωπικότητα, ο οποίος έχει μάθει να ακούει τις συμβουλές που του δίνονται, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει σπουδαίο μέλλον στη Μπενφίκα. Αναμφίβολα, όλα είναι νέα για αυτόν, το στυλ παιχνιδιού, το πορτογαλικό πρωτάθλημα, η χώρα, η κουλτούρα, όλα».

Όσο για τον Φερνάντο Σάντος, είπε: «Είναι ένας από τους δύο σπουδαιότερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου, κάποιος ο οποίος γνωρίζει το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει σπουδαία αποτελέσματα με την Πορτογαλία».

Τέλος, αναφορικά με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εστορίλ, τόνισε: «Παίζουμε με την Εστορίλ για το Europa League. Για μένα είναι μία πολλή μεγάλη ευχαρίστηση που θα επιστρέψω στη Λισαβόνα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα