Έκλεισαν φιλικό Πανθρακικός και Ξάνθη

Gazzetta team
Έκλεισαν φιλικό Πανθρακικός και Ξάνθη

bet365

Στις 11/10 Πανθρακικός και Ξάνθη θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό παιχνίδι...

Τόσο ο Πανθρακικός όσο και η Ξάνθη ήθελαν να δώσουν φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ όμως, με την οποία διευκρινίζει οτι ούτε φιλικά ματς μπορούν να γίνουν, αναπροσάρμωσε τα σχέδιά τους.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 11/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η απαγόρευση κάθε αγωνιστικής συνάντησης είτε επίσημου είτε φιλικού χαρακτήρα έως την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έχει «δέσει» τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας που επιθυμούσε σε αυτό το διάστημα την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού ώστε οι ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η μη διεξαγωγή αγώνων τις συγκεκριμένες ημερομηνίες έφερε ως αποτέλεσμα την διεξαγωγή φιλικού με την Σκόντα Ξάνθη το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.

Στην προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης ο Άκης Μάντζιος με τους συνεργάτες του έδωσαν βαρύτητα σε ασκήσεις τακτικής ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα