Δύσκολο για δεύτερο φιλικό στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Δύσκολο για δεύτερο φιλικό στην Καλλονή

bet365

Η αναβολή των φιλικών και αυτό με την Ακίσασπορ μπαίνουν εμπόδιο στην Καλλονή να προγραμματίσει ένα ακόμα την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Για φιλικά παιχνίδια ψάχνονται οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας λόγω της αναβολής της 6ης αγωνιστικής και της διακοπής λόγω Εθνικής ομάδας. Όμως, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός αποφάσισε και την αναβολή των φιλικών μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (6/10). Η Καλλονή ήδη έχει ανακοινώσει ένα με την Ακίσασπορ στη Μυτιλήνη στις 11 Οκτωβρίου.

Στον σύλλογο της Λέσβου σαφώς και θα επιθυμούσαν τον ορισμό ενός ακόμα φιλικού, κάτι που δεν αποκλείεται. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο, καθώς στην ΠΑΕ θέλουν να μην πέσουν πολύ κοντά τα δύο φιλικά.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα είναι εξαιρετικό, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, με τους παίκτες να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο πρωί και απόγευμα, με τον Γιάννη Ματζουράκη να έχει μοναδικό... πονοκέφαλο τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Το πρωί έγιναν δύο σετ κυκλικής προπόνησης δύναμης, ενώ το απόγευμα υπήρξε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό μεταξύ των παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα