Ο Μπαλοτέλι δεν ακούμπησε μπάλα στη μεγάλη περιοχή! (pics)

Ο Μπαλοτέλι δεν ακούμπησε μπάλα στη μεγάλη περιοχή! (pics)

Gazzetta team
Ο Μπαλοτέλι δεν ακούμπησε μπάλα στη μεγάλη περιοχή! (pics)

bet365

Ο Μπαλοτέλι δεν ακούμπησε τη μπάλα ούτε μια φορά μέσα στη περιοχή στο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασιλεία.

Απίστευτο στατιστικό αποκαλύπτουν τα αγγλικά μέσα, με τον Μπαλοτέλι να μην καταφέρνει να ακουμπήσει τη μπάλα μέσα στη περιοχή σε ολόκληρο το παιχνίδι. Η Λίβερπουλ δείχνει πολύ κακό πρόσωπο σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λίγκ και ακόμα χειρότερο δείχνει ο Ιταλός στράικερ που ήρθε για να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες και στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο βασικός επιθετικός της Λίβερπουλ που έπαιξε και τα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης δεν κατάφερε να ακουμπήσει τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή των Ελβετών. Η κριτική των Άγγλων προς το πρόσωπό του αρχίζει και γίνεται ιδιαιτέρα σκληρή με το περιστατικό στο τέλος του αγώνα να δυσχεραίνει ακόμα παραπάνω τη θέση του.

Ουσιαστικά αγνόησε τον προπονητή του που του είπε να πάει να χειροκροτήσει τους φιλάθλους της ομάδας του και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Ο «τρελομάριο» έχει ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση στη καριέρα του και το θέμα είναι αν θα καταφέρει μαζί με την ομάδα του να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να δείξουν το θετικό τους πρόσωπο.

Το πρώτο ημίχρονο του Μπαλοτέλι:

Και το δεύτερο ημίχρονο του Μπαλότελι:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα