Πάει για το 2Χ2 ο ΠΑΟΚ (vid)

Πάει για το 2Χ2 ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Πάει για το 2Χ2 ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με τον Γιακουμή να παίρνει την θέση του τραυματία Γλύκου, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί απέναντι στην Γκινγκάμπ, χωρίς κάποια άλλη αλλαγή και σε σχηματισμό 4-3-3.

Την ευρωπαϊκή του φορεσιά θα βάλει ο ΠΑΟΚ αύριο (2/10) με αντίπαλο την Γκινγκάμπ με σκοπό να κάνει το 2Χ2. Οι Θεσσαλονικείς με νίκη απέναντι στους Γάλλους θα έχουν κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός από την αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα κάνει κάποια άλλη αλλαγή στην 11αδα. Σε σχηματισμό 4-3-3 θα ξεκινήσει με τους Γιακουμή κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Ρατς ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Βίτορ. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Τζανδάρης και Κάτσε ενώ στην επίθεση οι Μακ, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε ειδική θεραπεία από τον Γιώργο Οικονομίδη, αισθανόταν το γόνατό του πολύ καλύτερα κι έπειτα από επίδεση στο σημείο του τραυματισμού έκανε ατομική προπόνηση. Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας θα δοκιμάσει το πόδι του στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (02.10) και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις ή κριθεί πως η χρησιμοποίησή του δεν εμπεριέχει ρίσκο, υπάρχουν πιθανότητες να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.

Σε ότι έχει να κάνει με την Γκινγκάμπ ερωτηματικό αποτελεί για τους Γάλλους η θέση του τερματοφύλακα. Είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Λοσλ κάτω από τα δοκάρια και όχι ο Σαμασά, ώστε να αποκτήσει ρυθμό ενόψει των υποχρεώσεων της Γκινγκάμπ στη Σαμπινά.
Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να παραταχθούν οι Γιάκομπσεν, Κερμπρά, Σορμπόν και Λεβέκ. Στα χαφ θα είναι οι Σανκαρε και Ματίς, ακραίοι οι Γιαταμπαρέ και Μποβί, ενώ για την επίθεση οι Σβαρτς και Μαρβό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα