Νίκολιτς: «Μαχητικός σε όλο το γήπεδο ο Αστέρας»

Gazzetta team
Νίκολιτς: «Μαχητικός σε όλο το γήπεδο ο Αστέρας»

bet365

Ο Μάρκο Νίκολιτς παραδέχτηκε πως ο Αστέρας είναι μαχητικός σε όλο το γήπεδο και τόνισε ότι αξίζει κάθε σεβασμό.

Στην ποιότητα και τη μαχητικότητα του Αστέρα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάρκο Νίκολιτς. Ο τεχνικός της Παρτιζάν τόνισε πως οι Αρκάδες είναι μαχητικοί σε όλο το γήπεδο και ότι αξίζουν κάθε σεβασμό. Ακόμη, αναφέρθηκε στους παράγοντες που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη.

«Είναι ένα παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Αστέρας είναι ένας καλός αντίπαλος, μαχητικός, που αξίζει κάθε σεβασμό. Έχει τα χαρακτηριστικά μιας ομάδας με πολλούς Αργεντίνους παίκτες, που έχουν πολύ καλή ποιότητα και γρήγορη επίθεση. Είναι μια μαχητική ομάδα σε όλα τα μήκη του γηπέδου.

Εμείς έχουμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και νεαρούς που ανυπομονούν να αγωνιστούν. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός. Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο και θα το παλέψουμε.

Για να πετύχουμε το στόχο μας στην Τρίπολη πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, γνωρίζοντας ότι μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν τον ικανοποιεί η ισοπαλία: «Θα μιλήσουμε γι' αυτό μετά τον αγώνα. Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιες σκέψεις πριν. Πάντα παλεύουμε για τη νίκη, με σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν σκέφτομαι την ισοπαλία».

Για τους παίκτες του Αστέρα που ξεχωρίζει: «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Δεν θα ήταν δίκαιο για τους άλλους. Θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες, που είναι επικίνδυνοι στην επίθεση και έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος. Μας λείπουν τρεις παίκτες, αλλά έχω μεγάλη πίστη σε όσους θα αγωνιστούν».

Για το αν η Τότεναμ είναι το φαβορί του ομίλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Τότεναμ. Η Παρτιζάν και ο Αστέρας αξίζουν τα λόγια μας».

Ίλιτς: «Τον καλύτερο εαυτό»

Από την πλευρά του, ο Μπράνκο Ίλιτς υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. «Έχουμε μπροστά μας δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να παλέψουμε με τη μέγιστη δύναμή μας, να παλέψουμε. Αν έχουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, θα τα καταφέρουμε», αρκέστηκε να πει ο στόπερ των Σέρβων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα