Τον Δεκέμβριο ξεκαθαρίζει του Μπεν

Τον Δεκέμβριο ξεκαθαρίζει του Μπεν

Νίκος Τσιώκος
Τον Δεκέμβριο ξεκαθαρίζει του Μπεν

bet365

Μέχρι τον Δεκέμβριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μπεν, με τη διοίκηση της Βέροιας να έχει στόχο να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Σενάρια που θέλουν τον Αστέρα Τρίπολης να περιμένει τις εξελίξεις, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Μπεν τον ερχόμενο Ιανουάριο έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Ο 25χρονος, αφού δεν πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, βρέθηκε κανονικά στα αρχικά πλάνα του νέου τεχνικού τιμ και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις όσο είναι υγιής, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμό. Τον ερχόμενο Ιούνιο το συμβόλαιό του λήγει, κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα από τον προσεχή Ιανουάριο.

Στη Βέροια θέλουν να προλάβουν, όμως, τους όποιους... μνηστήρες (πρώτοι οι Αρκάδες), με πρώτο στόχο της διοίκησης να είναι η παραμονή του παίκτη στην ομάδα. Γι' αυτό και η «βασίλισσα του Βορρά» θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον άσο από τις Κομόρες, ώστε η περίπτωσή του να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Πάντως, το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι τους επόμενους δύο μήνες θα έχει πολλά... επεισόδια το εν λόγω... σίριαλ, το οποίο φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει.

Με τις γνωστές απουσίες

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Ημαθίας επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Χοσέ Γκρανέρο. Άπαντες έδωσαν κανονικά το παρόν, πλην των Εσπάρθα, Βεργώνη, οι οποίος ως γνωστόν ταλαιπωρούνται από τραυματισμού.

Τέλος, η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για την αναβολή και των φιλικών μέχρι τη Δευτέρα (6/10) πάει πίσω τον προγραμματισμό της Βέροιας, όπως και όλων των υπόλοιπων ομάδων, για τη διεξαγωγή ενός φιλικού. Έτσι, στη «βασίλισσα»... ψάχνονται οπωσδήποτε για την επόμενη εβδομάδα επειδή ακολουθεί στα... καπάκια η διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα