Γιόβετιτς: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για την Σίτι»

Γιόβετιτς: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για την Σίτι»

Gazzetta team
Γιόβετιτς: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για την Σίτι»

bet365

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Στέβαν Γιόβετιτς, τόνισε ότι έπρεπε να δώσει σκληρή μάχη για να κερδίσει ευκαιρίες όμως ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε που μετακόμισε στο «Etihad».

«Δεν το μετάνιωσα ποτέ, δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση να έρθω στη Σίτι. Γνώριζα πως θα είναι δύσκολο και ότι θα έδινα μάχη για να κερδίσω ευκαιρίες, όμως δεν το βάζω κάτω. Ποτέ δεν τα παράτησα» ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου, πρώην άσου της Φιορεντίνα στο FourFourTwo.

Ο 25χρονος συνέχισε. «Ο κύριος λόγος για τον οποίο η περσινή σεζόν ήταν κακή για μένα ήταν επειδή δεν ήμουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είχα δυσκολίες γιατί δεν είχα κάνει σωστή προετοιμασία.Οταν έπαιξα με την Εθνική μου, πίεσα πολύ τον εαυτό μου και ήρθε και ο τραυματισμός. Χαρακτηρίστηκα αποτυχημένη μεταγραφή, αλλά παραμένω απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Είμαι ήρεμος. Ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα