Την Τρίτη η ΑΕΚ στην Κατερίνη!

Την Τρίτη η ΑΕΚ στην Κατερίνη!

Γιώργος Τσακίρης
Την Τρίτη η ΑΕΚ στην Κατερίνη!

bet365

Μετατέθηκε (δεν αναβλήθηκε) το φιλικό της ΑΕΚ με τον Πιερικό λόγω της απόφασης Ανδριανού για αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μπορεί το φιλικό τεστ της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερινή να έφτασε μία ανάσα απ' την αναβολή του, ωστόσο, τελικά οι δυο ομάδες αποφάσισαν την αλλαγή ημερομηνίας της διεξαγωγής του. Αντί λοιπόν να γίνει το ματς το Σάββατο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί οι δυο ομάδες συμφώνησαν να μετατεθεί για την Τρίτη (07/10).

Ο λόγος φυσικά για τη συγκεκριμένη αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων δεν είναι άλλος από την απόφαση του υπουργού Ανδριανού να αναβληθεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ομαδικών αθλημάτων σε ένδειξη πένθους και σεβασμού για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσούλη. Η ανακοίνωση του Πιερικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

««Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ύστερα από την υπουργική απόφαση με την οποία αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι την 06/10/2014 και ύστερα από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει οτι ο φιλικός αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 07/10/2014 και ώρα 16:00 στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Η προπώληση εισιτήριων συνεχίζεται κανονικά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα